Ekets Gymnastik och IF
Fotbollsskolan P2017

Välkommen till P2017:s lagsida

Pojkar födda 2017 är alla välkomna att träna fotboll med oss!

Just nu har vi uppehåll från träningen. Vi börjar träna igen 20/8.

Välkomna!

Fotografering under träningen 11/6 för P2017
2024-06-11 08:38

Hej!

Idag på träningen kommer vi att fotograferas, både individuellt och i lag. Vi kommer att starta träningen med fotograferingen 17:30 och tränar drefter som vanligt. Det kommer att finnas matchtröjor som man får låna under fotograferingen.

För att få fotograferas så måste en blankett fyllas i och signeras av förälder. Om ni inte har fått någon blankett så finns den att få på träningen. Utan ifylld blankett får man inte fotograferas.

Vi ses på träningen!

Eketdagen 2 juni
2024-05-15 11:17
Schema för Eketdagen

Hej!

Så närmar sig en av årets höjdpunkter. Den 2:e juni blir det folksamling på Ryavallen då en av klubbens starkaste traditioner ”Eketdagen” går av stapeln. En dag fylld av glädje, förväntan, utmaningar, träffa kompisar, helt enkelt en dag fylld med fotboll!

Utöver fotbollsspelande i alla dess former med föräldrarmatcher,  miniturnering och Juniorlag vs Ledarna, blir det storfotografering och grill med en glödbädd som man sällan skådat!

P2017 & P2018 kommer att spela match mot föräldrarna, så vi hoppas att alla föräldrar kommer redo.

Kallelse kommer att skickas ut samt att vi kommer dela ut infomration om Eket-dagen på nästa träning 21/5.

Så boka 2/6 till Ryavallen!

Varmt Välkomna!

Ekets Goif, 22/03 08:09