SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekets Gymnastik och IF
Fotboll
Fotbollsskolan P 2015

Ramlösa Södra IF svart
vs
Ekets GoIF röd
Ramlösa Södra IF svartvsEkets GoIF röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 september, 10:45
Plats:Ättekulla IP A-plan 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132002017
Samling:09:15
Ekets GoIF Röd vs Ramlösa Södra IF
2024-01-03 13:49

Då var det dags att åka till Ättekulla idrottsplats och spela mot Ramlösa Södra IF.

Matchen började tufft för Eket. Ramlösa tog tag i spelet och Eket fick ägna sig åt försvarsspel. Ramlösa tryckte på ordentligt, Eket kämpade för att få låna bollen men vi lyckades också hålla Ramlösa borta från målet. Det tog över 5 minuter innan Eket kunde ta kontroll över bollen och gå till anfall.  I detta skede så kändes det som att denna match skulle bli riktigt tuff för Eket. Till slut lyckades Ramlösa komma igenom och ganska snabbt gjorde de två mål efter varandra. Men Eket spelade in sig i matchen och började störa Ramlösa högre upp i banan. Matchen ändrade karaktär och Eket började skapa chanser. Några minuter innan pausvilan så lyckades även Eket att reducera Ramlösas ledning och i paus var Eket bara ett mål bakom.

Eket hade gjort en bra första period och detta tryckte vi på i pausen, att fortsätta våga sätta press och fortsätta kämpa.

Eket kom ut i andra halvlek och pressade högt upp i banan. Ramlösa fick betydligt svårare att spela sin fotboll när Eket pressade högt och ganska omgående lyckades vi kvittera Ramlösas ledning. Nu växte även Ekets självförtroende och spelarna började tro på att vi skulle kunna vinna detta. Eket började visa upp ett snabbt och piggt spel som byggde mycket på två till tre pass och sedan ett snabbt avslut, flertalet gånger långt utifrån. I många av våra andra matcher så har killarna haft marginalerna mot sig och haft stolpe och ribba ut. Idag satt skotten innanför ramen och det gav utdelning. Ramlösas målvakt fick kämpa och Eket gick också upp i en tvåmålsledning. Nu såg allt väldigt bra ut. Men så fort Eket-spelarna började slappna av så kom Ramlösa tillbaka och ganska snabbt så var det kvitterat. I pausen var det jämnt och Eket-spelarna var frustrerande över att de hade tappat ledningen och mönstret från tidigare matcher lös igenom, där man lade fokus på annat än fotboll.

Men när tredje periodenen startade så visade Eket att denna match skulle vi vinna. Vi var klart bättre de första tio minuterna av sista perioden och lyckades även få in två mål och det kändes som att detta skulle vi reda ut. Men efter lite missförstånd i Ekets försvar så reducerade Ramlösa och med bara några minuter kvar så hade Ramlösa vittring. De tryckte på och Eket slet för att hålla Ramlösa borta från sitt mål och de avslut de fick igenom räddades av Ekets målvakt.  I de absolut sista sekunderna så lyckades Eket bryta Ramlösas uppspel och vi kom i en kontring, vi tog ett avslut långt utifrån som letade sig in i mål. Matchen var slut och Eket hade vunnit med två mål. Dagens match var den bästa killarna spelat under hösten. Spelet var ganska likt som i de andra matcherna, men idag lyckades vi hålla fokus i en hel match och vi kämpade tillsammans och tack vara detta så stod Eket som segrare när matchen var slut.

Eket Röd bestod idag av: Alexander, Egon, Elvin, Kelian, Linus, Sigge, Valter och Walde

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartner
Webshop