SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ekets Gymnastik och IF
Fotboll
Fotbollsskolan P 2015

Strövelstorps GoIF
vs
Ekets GoIF röd
Strövelstorps GoIF vsEkets GoIF röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 september, 11:30
Plats:Strövelstorps IP A-plan 5-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 132002011
Samling:10:00
Matchreferat Ekets GoIF Röd vs Strövelstorps GoIF
2024-01-03 13:48

Då var det match igen, borta mot Strövelstorps GoIF. Ett Strövelstorp som vi mötte flera gånger i våras, där vi både vann och förlorade. Det var en tunn trupp som åkte iväg, endast sex spelare som tillsammans skulle möta dagens utmaning.

Matchen började med ett litet övertag från Strövelstorp. Strövelstorp spelade väldigt brett vilket gjorde att Eket-spelarna fick jobba över stora ytor. Eket försvarade sig bra. Medan Strövelstorp försökte spela sig igenom med långa pass över stora ytor så spelade Eket mer med full fart mot motståndarnas mål när man väl vann boll. Två helt olika matchplaner.

Båda lagen hade några halvchanser, båda lagen hade svårt att skapa några heta målchanser. Eket hade en boll som räddades på mållinjen, men till slut fick Strövelstorp igenom flera pass och då kunde inte Eket stå emot och Strövelstorp tog ledningen.

Trots en bra första halvlek från Eket så gick vi till pausvila i underläge. I paus pratades det mycket om att fortsätta att våga och att alla måste anfalla och att alla måste försvara.

Andra perioden började mindre bra. Eket stod på hälarna och ganska omgående fick Strövelstorp in ytterligare ett mål efter ett kanonskott som letade sig in i mål och av bara farten lyckades de även få in ytterligare ett mål. Eket-spelarna blev frustrerade och vi tappade vårt fina lagspel från första halvlek och det blev att var och en försökte lösa det själv istället. Innan pausen lyckades Strövelstorp få in ytterligare ett mål. I pausen var Eket-spelarna trötta och vi hade fått ett stukat självförtroende efter den tuffa andra perioden.

I tredje perioden kom Eket tillbaka. Vi stod upp och även om vi var trötta så gav vi allt för att ge Strövelstorp en match. Med lite tur hade vi även fått in något mål. I tredje perioden hade Eket också två skott i ribban och vi tryckte på för att få in bollen, men detta gjorde ju också att Strövelstorp kom upp i några kontringar men gjorde inga fler mål.

Tredje perioden slutade mållös och Eket förlorade matchen. Vi gjorde en bra första och tredje period och stod upp starkt mot ett bra Strövelstorp. Med lite mer flyt så hade vi fått in några bollar och då hade kanske matchen fått en helt annat slut. Vi får ta nya tag om två veckor när vi åker till Helsingborg för att möta Ramlösa.

Eket Röd bestod idag av: Alexander, Blake, Elvin, Imran, Otto och Valter

 

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Samarbetspartner
Webshop